Werkwijze

1. EFT Relatietherapie

Ik werk met Emotionally Focused Therapy (EFT), een relatietherapie die zich richt op emoties, op veilige verbinding in de relatie.  Hoe zorg je nou goed voor de ander, en voor jezelf? Wat heb je nodig in je relatie? Waar ligt je behoefte?  De resultaten bij EFT zijn buitengewoon goed te noemen. Voor meer info: www.eft.nl. Het aantal gesprekken varieert. Elk traject start met een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek.

Erkend EFT Therapeut

2. Houd Me Vast – training

Naast EFT relatietherapie bied ik ook een training aan voor meerdere stellen tegelijk. Deze zgn. Houd Me Vast – training is gebaseerd op de principes van EFT. Het is echter geen therapie. In een aantal bijeenkomsten worden 7 gesprekken gevoerd over o.a. het herkennen van de manier van communiceren, het vinden van de pijnplekken in de relatie, over vergeving en het versterken van intimiteit. Doel van de training is een hechte(re) en veilige relatie. Tijdens de bijeenkomsten worden de gesprekken geïntroduceerd, er worden voorbeeldgesprekken vertoond en aansluitend doe je als stel, samen met z’n tweeën, een oefening rond het besproken thema. Je hoeft dus niets met andere stellen uit te wisselen. Bij de training hoort het bekende boek van dr. Sue Johnson, ‘Houd me vast. Zeven gesprekken voor een hechte(re) en veilige relatie.’ Van deelnemers wordt gevraagd dit boek te lezen. De training kan naar behoefte op verschillende manieren worden aangeboden. Op 8 (twee)wekelijkse avonden, op twee zaterdagen en ook in een weekend van donderdagavond tot zaterdagmiddag. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op via het contactformulier of mail naar mail@everthamming-coaching.nl

houd-me-vast-logo

3. Individuele coaching

Naast relaties coach ik ook individueel. Ik bespreek met je waar je privé of in je werk tegenaan loopt en wat je zou willen ontwikkelen. Daarbij komt ook je leven tot nog toe aan de orde. Meestal ga ik uit van zes gesprekken van 1½ uur. Daar gaat een kennismakingsgesprek aan vooraf. In dat gesprek worden het doel, de verwachtingen en de aanpak van het traject besproken. De gesprekken kunnen bij je thuis gevoerd worden. Voordeel daarvan is dat je in je eigen vertrouwde omgeving bent. Mocht je de voorkeur geven aan een andere locatie, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.