Relaties

Erkend EFT Therapeut

EFT Relatietherapie

Als partners echt in elkaar geloven, dan heeft dat een positieve uitwerking. Ik geloof in de kracht hiervan . Een sterkere relatie met je partner leidt er toe dat je beter in je vel zit en gelukkiger bent. Daar geniet je omgeving ook van mee: je kinderen, je buren, je collega’s. Daarmee wordt de kwaliteit van je leven verhoogd.

Misschien verlang jij ook naar die kwaliteitsverbetering. Je wilt graag verdieping van je relatie. Maar je worstelt met vragen als:

  • Wat is er gebeurd? Het vuur in onze relatie is gedoofd. We hadden het zo goed samen.
  • Ze zit me op de nek. Hij zegt nooit iets.
  • Waarom kunnen we elkaar niet gelukkig maken?
  • We bereiken elkaar niet meer. We lijken wel uit elkaar gegroeid.
  • Waarom hebben we zo vaak over steeds dezelfde dingen ruzie?

Of is het echt misgegaan in jullie relatie? Dat roept ook vragen op:

  • Eén van ons twee is vreemdgegaan. Wat nu? Is er nog herstel mogelijk? Kunnen we, willen we knokken voor onze relatie?
  • Mijn partner heeft me diep gekwetst. Ik wil wel strijden, maar ik weet niet hoe.

Misschien herken je dit soort vragen. Als je wilt onderzoeken hoe het beter kan, dan wil ik je aanmoedigen hierin keuzes te maken en hier tijd voor vrij te maken. Ik help je daar graag bij. Kenmerkend voor mijn begeleiding is verbinding. Ik ben er op gericht om jullie met elkaar in gesprek te brengen zo dat je oog krijgt voor het mooie bij de ander.

Ik maak daarbij gebruik van Emotionally Focused Therapy (EFT), een relatietherapie waarbij de behoefte aan veiligheid, vertrouwen en intimiteit centraal staat.

Lees meer over EFT relatietherapie of over ‘Houd me vast’ op relatietherapiezwolle.com of de website van EFT Nederland www.eft.nl.

Erkend EFT Therapeut