Kruispunten

 

Je bent op een kruispunt in je leven. Welke afslag zul je nemen, je weet het eigenlijk niet zo goed. Je zou graag een andere weg willen inslaan maar je weet niet goed hoe je dat gaat doen. Je hebt het idee dat je vastzit. En dat is een vervelend gevoel. Dan is dit het moment om er werk van te gaan maken!

Of het nu gaat om een vraag met betrekking tot je werk, je carrière, je vrienden, je relatie, een vraag over geloof of over de invulling van je leven, ik kan je bij deze vragen helpen. Ik denk mee, bevraag je, houd je een spiegel voor, zet je op scherp. Het is zo helpend om met iemand te sparren die een en al oor voor je is, die doorvraagt, die geen genoegen neemt met een antwoord maar meezoekt naar wat je nu echt ten diepste wilt en wat er bij je past. Uit ervaring weet ik hoeveel er mogelijk is.

Contact

Neem daarom gerust contact met me op. Als je op het blauwe woord ‘contact’ klikt, kom je op de contactpagina waar je een contactformulier kunt invullen. Als je wilt, kunnen we eerst een vrijblijvende afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. We kunnen dan overleggen waar je behoefte aan hebt, en wat ik kan bieden. Vul het contactformulier dus gerust in. Want zeg nu zelf, niets doen is toch geen optie:

Als ik blijf kijken zoals ik altijd heb gekeken,
blijf ik denken zoals ik altijd heb gedacht.
Als ik blijf denken zoals ik altijd heb gedacht,
blijf ik geloven zoals ik altijd heb geloofd.
Als ik blijf geloven wat ik altijd heb geloofd,
blijf ik doen wat ik altijd heb gedaan.
Als ik blijf doen wat ik altijd heb gedaan,
blijft mij overkomen wat mij altijd overkomt.

bron: onbekend