Geloven in mogelijkheden

Geloven in mogelijkheden. Een mens is z’n hele leven bezig zich te ontwikkelen. Dat gaat met vallen en opstaan. Het kan zijn dat je in een fase bent waar maar heel weinig beweging is. Misschien heb je wel het gevoel achteruit te gaan. In zo’n periode kan het helpen om iemand te vragen een eind met je op te trekken. Zo iemand wil ik graag voor je zijn.

In je relatie gaat het niet zoals je het zou willen. Durf je te geloven dat het anders, beter kan? Op je werk loopt het niet (meer) zoals je het graag zou zien. Is dit het dan? Wil je zo verder? Je worstelt met vragen rond de zin van je leven. Welke kant ga je op? Is dit het nou? Of is er meer? Veel van dit soort vragen herken ik uit mijn eigen leven. Als je gelooft dat er  verandering mogelijk is, en je gaat er naar op zoek, dan zul je (net als ik) nieuwe perspectieven ontdekken in je leven. Er komt beweging. En dat geeft energie.

Het woord ´geloven´ koppel ik ook aan mijn geloof in God. Dat inspireert me.